Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

The Casting of Frank Stone: Πιθανώς να διέρρευσε η ημερομηνία κυκλοφορίας του

*
Από τους μετρ του είδους, Supermassive Games, και την Behaviour Interactive που δημιούργησε την επιτυχημένη σειρά Dead by Daylight, αναμένεται το single-player παιχνίδι τρόμου The Casting of Frank Stone. Ο νέος τίτλος έχει αποκαλυφθεί επίσημα, όμως η κυκλοφορία του παραμένει μυστικό, το οποίο ίσως κι αυτό να αποκαλύφθηκε.

Στο leaksDBD subreddit, όπου κατά καιρούς γίνονται αναφορές σε διάφορες διαρροές για τη σειρά Dead by Daylight, ένας χρήστης ανακάλυψε πληροφορίες που μαρτυρούν την 3η Σεπτεμβρίου ως ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού. Θυμίζουμε πως το The Casting of Frank Stone θα διαδραματίζεται στο ίδιο σύμπαν με το Dead by Daylight, εξ ου και οι αναφορές στο σχετικό subreddit.


Στην σύντομη περιγραφή που ήρθε στην επιφάνεια, γίνεται αναφορά σε μια ομάδα τεσσάρων νεαρών που θα παλέψουν ενάντια σε έναν μανιακό δολοφόνο, προκειμένου να επιβιώσουν. Αναφέρεται επίσης πως το παιχνίδι θα λαμβάνει χώρα στη δεκαετία του 1980, οπότε οι σημερινές τεχνολογικές ευκολίες δεν θα είναι στο πλευρό των πρωταγωνιστών και του παίκτη.

Το The Casting of Frank Stone αναμένεται να κυκλοφορήσει για PlayStation 5, Xbox Series X|S και PC. Έως τώρα, οι δημιουργοί δεν έχουν επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τη διαρροή, οπότε η ημερομηνία κυκλοφορίας δεν είναι επισήμως γνωστή. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*