Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Tetris Forever: Ανακοινώθηκε η απόλυτη συλλογή τίτλων (+documentary)

*
Το Tetris αποκτά επιτέλους τη συλλογή που του αξίζει με το Tetris Forever. Η συλλογή με 15 τίτλους της σειράς (και έναν νέο) έρχεται από την Digital Eclipse το 2024 για PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S και Nintendo Switch.

Το νέο game ονομάζεται Tetris Time Wrap και φιλοδοξεί να προσφέρει το κάτι ξεχωριστό. Το Tetris Forever γιορτάζει τις 4 δεκαετίες του franchise που ξεκίνησε με μικρά βήματα και κατέκτησε τον κόσμο. Κάποια από τα παιχνίδια της συλλογής κυκλοφορούν μάλιστα για πρώτη φορά εκτός Ιαπωνίας, ενώ κάποια ανήκουν και στην κατηγορία των multiplayer.


Πέραν των παιχνιδιών, η συλλογή θα περιλαμβάνει και πάνω από 1 ώρα αποκλειστικού υλικού σε μορφή documentary, όπου και μαθαίνουμε περισσότερα για τη συνεργασία των Alexey Pajitnov και τον ιδρυτή της Tetris Company, Henk Rogers.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*