Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

«Τέσσερα χρόνια ανάπτυξης είναι ιδανικά για να υπάρξει ισορροπία», δηλώνει ο επικεφαλής παραγωγός του Assassin’s Creed Shadows

*
Ο επικεφαλής παραγωγός του Assassin’s Creed Shadows υποστηρίζει ότι τέσσερα χρόνια ανάπτυξης είναι το κατάλληλο διάστημα για τα νέα παιχνίδια της σειράς. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Gamesindustry.biz, ο Karl Onnée αναφέρει ότι κάτι τέτοιο θα ισχύει για το παιχνίδι τον Νοέμβριο που είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει. Πρόκειται για τον μεγαλύτερο κύκλο ανάπτυξης όσον αφορά τίτλο της σειράς μέχρι σήμερα, ο οποίος θα είναι κατά 25% μεγαλύτερος σε σύγκριση με το Assassin’s Creed Valhalla.

Σύμφωνα με τον Onnée, τέσσερα χρόνια είναι ο ιδανικός κύκλος ανάπτυξης, επειδή προσφέρει στην ομάδα αρκετό χρόνο να λάβει feedback για το τι δημιουργείται και να το χρησιμοποιήσει προκειμένου να κάνει τις απαραίτητες διορθώσεις χωρίς βιασύνη.


«Είναι πάντα μια ισορροπία μεταξύ χρόνου και κόστους, αλλά όσο περισσότερο χρόνο έχετε, τόσο περισσότερο μπορείτε να επαναλάβετε», εξήγησε ο Onnée.

«Ναι, μπορείτε να τοποθετήσετε περισσότερους ανθρώπους σε ένα project και να το ολοκληρώσετε σε μικρότερο χρονικό διάστημα, αλλά αυτό δεν σας δίνει περισσότερο χρόνο για να κάνετε διορθώσεις, γιατί χρειάζεται χρόνος για να λάβετε τα σχόλια από τους παίκτες, την ομάδα σας… και μετά να δείτε τι λειτουργεί και τι όχι και πώς να το βελτιώσετε».

«Τέσσερα χρόνια, νομίζω, είναι η σωστή ισορροπία για να περάσουμε από τη σύλληψη της ιδέας στην παραγωγή και να λάβουμε τα απαραίτητα σχόλια για να κάνουμε τις διορθώσεις».

Το Assassin’s Creed Shadows είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 15 Νοεμβρίου 2024. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*