Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τέλος το όνειρο: Η Sony φαίνεται πως αφαίρεσε την ένδειξη 8K από τη συσκευασία του PS5

*
Κανείς δεν γνωρίζει το πότε συνέβη, όμως η Sony αφαίρεσε την ένδειξη για ανάλυση 8K από τη συσκευασία του PlayStation 5. Αν αγοράσατε PS5 όταν κυκλοφόρησε, αλλά και αργότερα πολύ πιθανό να θυμόσαστε τα 8K να φιγουράρουν μαζί με τις ενδείξεις για 4Κ και HDR. Πλέον οι fans έχουν ξεκινήσει τις διαμαρτυρίες στα social media και στο Reddit, με κάποιους να κατηγορούν τη Sony για παραπλανητική διαφήμιση, τη στιγμή που σχεδόν ποτέ δεν υλοποιήθηκαν τα 8Κ. Το μόνο παιχνίδι που μπορεί να υπερηφανεύεται για κάτι τέτοιο είναι το The Touryst, ένα indie game που υποστηρίζει 8K supersampling. Εγκατέλειψε το όνειρο η Sony; Κάτι τέτοιο συμβαίνει όπως φαίνεται, για μια λειτουργία που είχε διαφημιστεί πριν καν λανσαριστεί το PS5.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*