Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τέλος το free-to-play shooter Synced μετά από ένα μόλις χρόνο κυκλοφορίας

*
Η Tencent ανακοίνωσε πως σταματάει τη λειτουργία των servers για το free-to-play shooter Synced μόλις μετά από ένα χρόνο κυκλοφορίας. Η εταιρεία δεν αποκάλυψε κάποιο συγκεκριμένο λόγο πίσω από αυτήν την απόφαση και ενημέρωσε τους παίκτες πως θα κλείσει για πάντα τον τίτλο στις 8 Σεπτεμβρίου στις 7 το απόγευμα για την κεντρική Αμερική.

Όπως ήταν λογικό, το site του έχει απενεργοποιήσει όλες τις νέες εγγραφές και το in-app κατάστημα, ενώ στη σελίδα της Next Studios και του τίτλου στο Steam έχει ανέβει ένα ευχαριστήριο μήνυμα που λέει «ευχαριστούμε πολύ που παίξατε το Synced και που ήσασταν ένα πολύτιμο μέλος αυτής της κοινότητας. Με λύπη σας ενημερώνουμε πως το game θα αποσυρθεί αυτόν τον Σεπτέμβριο. Θα μπορείτε να παίξετε και να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε in-game item μέχρι το τέλος της ζωής του game».


Η κυκλοφορία του παιχνιδιού συνοδεύτηκε από ανάμεικτες κριτικές και παράπονα για τα του matchmaking και της σταθερότητάς του. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*