Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τέλος εποχής για τη Ready at Dawn, λουκέτο από τη Meta

*
Η Meta έβαλε λουκέτο στη Ready at Dawn την οποία εξαγόρασε τον Ιούνιο του 2020, με σκοπό να εκμεταλλευτεί τις γνώσεις της στον τομέα της εικονικής πραγματικότητας.

Η Ready at Dawn είναι ευρύτερα γνωστή για τη συνεργασία της με τη Sony Interactive Entertainment σε παιχνίδια όπως το Daxter, το God of War: Chains of Olympus και το God of War: Ghost of Sparta για το PSP, το God of War: Origins Collection για το PlayStation 3 και το The Order: 1886 για το PlayStation 4. Μην ξεχνάτε πως είναι και η δημιουργός της σειράς Lone Echo.


Σύμφωνα με δημοσίευμα του Android Central, η Meta ενθαρρύνει το πρώην πλέον προσωπικό της Ready at Dawn να αναζητήσει εργασία σε άλλο τμήμα των Oculus Studios και ελπίζει να μπορέσει να προσφέρει νέα εργασία σε όσο το δυνατό περισσότερους. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*