Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Teenage Mutant Ninja Turtles: Splintered Fate - Ημερομηνία κυκλοφορίας για το PC (trailer)

Η έκδοση του Teenage Mutant Ninja Turtles: Splintered Fate για PC θα κυκλοφορήσει μέσω Steam και Epic Games Store στις 6 Νοεμβρίου, όπως ανακοίνωσε η Super Evil Megacorp. Ένα demo είναι διαθέσιμο τώρα μέσω του Steam.

Το Teenage Mutant Ninja Turtles: Splintered Fate κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στό Apple Arcade στις 4 Μαΐου 2023, ενώ ακολούθησε το Νintendo Switch στις 17 Ιουλίου 2024. Βρίσκεται επίσης υπό ανάπτυξη για άλλες κονσόλες.


Απελευθερώστε τις διάσημες χελώνες σε μια roguelike αποστολή για να σώσετε τον Splinter από τη Foot Clan! Αποκτήστε δεξιότητες νίντζα, ενώστε τις δυνάμεις σας σε ένα συναρπαστικό co-op gameplay και επισκεφτείτε εμβληματικές τοποθεσίες της Νέας Υόρκης.

Όταν ο Shredder απαγάγει τον Splinter, μυστηριώδεις πύλες εμφανίζονται ταυτόχρονα σε όλη τη Νέα Υόρκη. Με την April και τον Metalhead να αναλύουν τα ανακτημένα αντικείμενα για στοιχεία, οι Χελώνες μάχονται για να σώσουν τον πατέρα τους από τα νύχια της Foot Clan. Ωστόσο, καθώς η συμμορία πλησιάζει όλο και πιο κοντά στην απόκοσμη τοποθεσία του Splinter, μια ακόμα μεγαλύτερη απειλή παραμονεύει στις σκιές...

Στο Teenage Mutant Ninja Turtles: Splintered Fate, ετοιμαστείτε για γρήγορη, roguelike δράση, όπου κανένα playthrough δεν είναι ίδιο. Με τυχαία power-ups, διατάξεις δωματίων και Boss Modifier, ο ενθουσιασμός δεν τελειώνει ποτέ. Πάρτε τον έλεγχο και των τεσσάρων Χελωνών, που η καθεμία διαθέτει μοναδικές δυνάμεις, και δημιουργήστε ομάδες με φίλους για συναρπαστικό co-op gameplay. Εξερευνήστε εμβληματικές τοποθεσίες της Νέας Υόρκης, αναβαθμίστε τις δυνάμεις των χελωνών σας και ετοιμαστείτε να αντιμετωπίσετε τρομερούς εχθρούς.

Με συναρπαστικές μάχες και ατελείωτες προκλήσεις, το Splintered Fate υπόσχεται να σας κρατήσει απασχολημένους στην λούπα fight, adapt, repeat. Να είστε έτοιμοι να αποκαταστήσετε την ειρήνη στην πόλη!

Παρακολουθήστε ένα νέο trailer παρακάτω.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*