Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τα Windows 11 είναι το πιο δημοφιλές λειτουργικό μεταξύ των PC gamers

*
Τα Windows 11 της Microsoft ξεπέρασαν τα Windows 10 όσον αφορά το ποσοστό των χρηστών του Steam που τα έχουν εγκατεστημένα στους υπολογιστές τους. Παρά το γεγονός ότι η Microsoft έχει ανακοινώσει ότι τα Windows 10 θα πάψουν να υποστηρίζονται από τον Οκτώβριο του 2025, δεν είναι λίγοι εκείνοι που επιμένουν να μην αναβαθμίζονται, όμως η είδηση αυτή αποτελεί σημάδι πως τα Windows 11 έχουν κερδίσει σημαντικό έδαφος στην κοινότητα των video gamers. Η σχετική έρευνα του Steam, με δεδομένα του Αυγούστου έδειξε ότι τα Windows 11 χρησιμοποιούνται από το 49% των παικτών, με το ποσοστό τους να έχει αυξηθεί κατά 3% συγκριτικά με τον Ιούλιο. Αντίστοιχα, τα Windows 10 βρίσκονται στο 47%, με πτώση μεγαλύτερη του 3% από μήνα σε μήνα. Οι χρήστες macOS και Linux Steam παραμένουν στο ίδιο ποσοστό.

Σημαντικά έχει αυξηθεί και η χρήση των Windows 11 στο διαδίκτυο. Από το 23% που ήταν το μερίδιο της αγοράς των Windows 11 τον Ιούλιο του 2023, τον Αύγουστο του 2024 αυξήθηκε στο 32%. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*