Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τα Steam Families λανσαρίστηκαν επίσημα και φέρνουν νέα δεδομένα στο game sharing (video)

Η Valve λανσάρισε τα Steam Families, μια νέα λύση για ομάδες παικτών που θέλουν να κάνουν κοινή χρήση video games. Ένα Steam Family μπορεί να έχει ως πέντε μέλη, το ένα από αυτά θα αγοράζει κάποιο παιχνίδι και πρόσβαση θα έχουν όλα τα υπόλοιπα. Οι developers θα μπορούν να επιλέξουν αν θα υποστηρίζουν ή τη νέα αυτή λειτουργία. Επίσης όποιο παιχνίδι υποστηρίζει τη στιγμή αυτή το Steam Family Sharing θα μεταφερθεί αυτομάτως στο Steam Families.

Οι χρήστες δεν χρειάζεται να είναι online για να παίξουν ένα κοινόχρηστο παιχνίδι, εφόσον ο ίδιος ο τίτλος υποστηρίζει τη λειτουργία. Όλα τα παιχνίδια θα κοινοποιούνται αυτόματα μεταξύ όλων των μελών της οικογένειας, ωστόσο, χρησιμοποιώντας γονικούς ελέγχους, είναι δυνατό να αποκλείσετε παιχνίδια από νεότερους χρήστες εντός του λογαριασμού Steam Family. Επίσης, δεν επιτρέπεται η αναπαραγωγή ενός παιχνιδιού από δύο μέλη ταυτόχρονα, εκτός αν το Steam Family το έχει αγοράσει δυο φορές.


Ένα ενήλικο μέλος του Steam Family έχει τη δυνατότητα να αφαιρέσει κάποιο άλλο από την ομάδα, όμως θα υπάρχει μια περίοδος ενός έτους πριν την ίδια θέση καταλάβει κάποιος άλλος.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*