Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τα προβλήματα με το emulation του PS2 στο PlayStation 5 δεν αποτελούν καλό μήνυμα για το backward compatibility του PS3 (video)

Πρόσφατα έγινε διαθέσιμη η πρώτη παρτίδα παιχνιδιών του PlayStation 2 που είναι playable μέσω ενός νέο emulator για το PlayStation 5, όμως φαίνεται πως δεν αποτελούν καλό προάγγελο για το backward compatibility του PS3 που φαίνεται να ετοιμάζει η Sony. Το Digital Foundry έριξε μια ματιά σε αυτά τα παιχνίδια, που περιλαμβάνουν το Tomb Raider: Legend και το Sly Cooper, λέγοντας ότι το emulation είναι πολύ πιο κάτω από τις προσδοκίες και στις δύο περιπτώσεις. Το πρώτο χαρακτηρίζεται από θολή εικόνα που έχει ως αποτέλεσμα χαμηλή ανάλυση. Τα διαθέσιμα visual modes έχουν επίσης κακές επιδόσεις, όπως αποτυχημένα φίλτρα CRT που δεν αναπαράγουν την αίσθηση των παλαιότερων τηλεοράσεων. Πάντως και τα δύο παιχνίδια έχουν επιλογές για NTSC και PAL με 60 Hz και 50 Hz modes αντίστοιχα και ορισμένες αναβαθμίσεις στην απόδοση.

Τα παραπάνω, μάλλον δεν συνιστούν ένα ελπιδοφόρο μήνυμα για την προσομοίωση τίτλων του PS3 στο PlayStation 5. Τη στιγμή μάλιστα που το PlayStation 3 ήταν τεχνικά η πλέον «πολύπλοκη» κονσόλα που έχει μέχρι στιγμής κυκλοφορήσει η Sony.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*