Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τα F-Zero: GP Legend και F-Zero Climax του Game Boy Advance στο Nintendo Switch Online (trailer)

Η Nintendo προσθέτει το επόμενο διάστημα τα F-Zero: GP Legend και F-Zero Climax του Game Boy Advance στη γκάμα των συνδρομητών του Nintendo Switch Online. Η προσθήκη αυτή θα γίνει στις 11 Οκτωβρίου. Το F-Zero: GP Legend κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στις 28 Νοεμβρίου του 2003 στην αγορά της Ιαπωνίας, ενώ στις 4 Ιουνίου του 2004 εμφανίστηκε στην Ευρώπη.

Η αγορά της Αμερικής ακολούθησε λίγο αργότερα, στις 20 Σεπτεμβρίου του 2004. Το F-Zero Climax κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στις 21 Οκτωβρίου του 2004, αλλά δεν είχε βγει ποτέ στις δυτικές αγορές. Και τα δύο games στοχεύουν στο να βάλουν τους παίκτες στον αγώνα για την πρώτη θέση με τα σχετικά οχήματα και θα είναι playable μέσα από το πρόγραμμα της Nintendo για την κονσόλα της.


Μπορείτε να δείτε περισσότερα στο παρακάτω trailer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*