Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τα 300 δισεκατομμύρια δολάρια θα φτάσουν τα έσοδα των videogames στην επόμενη τριετία

*
Η βιομηχανία του gaming συνεχίζει να μεγαλώνει και φαίνεται πως θα ξεπεράσει σε έσοδα τα 300 δισεκατομμύρια δολάρια μέχρι το 2027. Όπως αναφέρει νέα έρευνα της Bain & Company, ο παγκόσμιος τζίρος θα ανέβει 9% μέσα στην επόμενη τριετία, ενώ ραγδαία ανάπτυξη σημειώνει στο ηλικιακό γκρουπ 13-17, όπου και είναι η δημοφιλέστερη ασχολία, ξεπερνώντας άλλα μέσα ψυχαγωγίας, όπως η τηλεόραση.

Σε αυτά προσθέτει κανείς την εξέλιξη που αναμένεται να συνεχίσουν να έχουν τα eSports, αλλά και οι νέοι τρόποι επένδυσης σε μηχανισμούς έξτρα εσόδων, όπως τα microtransactions.


H έρευνα αναλύει και τους streamers και gaming influencers που πλέον έχουν γίνει superstars και κερδίζουν πολλά εκατομμύρια δολάρια απλά μεταδίδοντας το αγαπημένο τους videogame. Μπορείτε να διαβάσετε όλη την έρευνα εδώ
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*