Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σύντομα θα μπορείτε να συνδέεστε απευθείας στο Discord από το PS5

*
To PlayStation ανακοίνωσε ότι το voice chat του Discord θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί απευθείας μέσω του PS5. Μέσω ενός νέου blog post έγινε γνωστό ότι οι χρήστες θα αποκτήσουν τη δυνατότητα σύνδεσης απευθείας από την κονσόλα, χωρίς να εξαρτώνται από έναν υπολογιστή ή εφαρμογή για φορητές συσκευές προκειμένου να την ενεργοποιήσουν. Ως τώρα πρέπει να μεταφέρουν οι ίδιοι της κλήσεις στο PlayStation 5 από την εφαρμογή του Discord, χρησιμοποιώντας είτε έναν υπολογιστή, είτε μια φορητή συσκευή.

Το σχετικό update θα γίνει διαθέσιμο μέσα στις επόμενες εβδομάδες, ξεκινώντας από την Ιαπωνία/ Ασία, μετά Ευρώπη, Αυστραλία/ Νέα Ζηλανδία και Μέση Ανατολή και τέλος στην Αμερική.


Για να ξεκινήσετε, θα επιλέξτε την καρτέλα Discord στο Game Base στο Control Center του PS5 και στη συνέχεια τον Discord server ή την ομάδα DM στην οποία θέλετε να συμμετάσχετε. Στη συνέχεια, θα διαλέξετε το voice channer προτιμάτε. Αυτό θα αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες, όπως ποιος είναι ήδη στη συνομιλία του καναλιού. Θα λάβετε επίσης μια ειδοποίηση στο PS5 όταν σας καλέσει ένας άλλος χρήστης του Discord, επιτρέποντάς σας να συνδεθείτε άμεσα.

Βεβαίως θα πρέπει να έχετε κάνει update το PS5 στη νεότερη έκδοση του system software και να έχετε συνδέσει μεταξύ τους τους λογαριασμούς σας σε PlayStation Network και Discord. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*