Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σύντομα η ανακοίνωση του EA Sports FC 25, σύμφωνα με αξιόπιστο dataminer

*
Το EA Sports FC 25 αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο. Η πληροφορία προέρχεται από τον αξιόπιστο χρήστη του Deallabs, Billlbil-Kun, ο οποίος υποστηρίζει ότι κατά πάσα πιθανότητα τα αποκαλυπτήρια του τίτλου θα πραγματοποιηθούν μέσα στο επόμενο δεκαήμερο. Υποστηρίζεται ότι θα γίνει διαθέσιμο σε Standard και Ultimate Edition. Όσοι αποφασίσουν να αγοράσουν την Ultimate Edition θα αποκτήσουν τη δυνατότητα να πάνε στη σέντρα μια εβδομάδα νωρίτερα σε σχέση με τους υπόλοιπους, κάτι που πλέον έχει παγιωθεί για τα ποδοσφαιρικά παιχνίδια της EA.

Οι συνδρομητές του EA Play θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν το EA Sports FC 25 για δέκα ώρες, θα έχουν έκπτωση αν αποφασίσουν να το αγοράσουν και θα μεταφέρουν τα όποια «χρήματα» έχουν από το EA Sports FC 24.


Τέλος, δεν αποκλείεται το EA Sports FC 25 να παρουσιαστεί στο πλαίσιο του τελικού του UEFA Euro 2024, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 14 Ιουλίου. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*