Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σύντομα αναμένουμε νέα για τα Tomb Raider και Lord of the Rings games της Amazon

*
Οι πρώτες πληροφορίες για τα Tomb Raider και Lord of the Rings games της Amazon δεν είναι μακριά. Μιλώντας στο Variety, ο αντιπρόεδρος της Amazon Games, Christoph Hartmann, ρωτήθηκε για το πότε θα μάθουμε περισσότερα για τα δύο επερχόμενα games. Ο ίδιος απάντησε πως οι ανακοινώσεις δεν είναι ιδιαίτερα μακριά, αλλά στόχος της εταιρείας είναι να μην βιαστεί ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τα δύο αυτά σημαντικά projects: «Δεν θα έχουμε ανακοινώσεις αύριο, αλλά δεν απέχουμε πολύ. Όπως έχω πει μπαίνουμε σε μια πιο τακτική διαδικασία παραγωγής και κυκλοφορίας παιχνιδιών και αυτό είναι το μόνο που μπορώ να σας πω τώρα. Σχετίζεται με την ποιότητα. Δεν θέλει κανείς να πιέσει καταστάσεις, δεν δουλεύει αυτή η επιλογή. Πρέπει να είναι ΑΑΑ games και ποιότητα, γιατί ο πήχης είναι ιδιαίτερα ψηλά».

Τον Δεκέμβριο του 2022 μάθαμε πως η Amazon θα κυκλοφορήσει το επόμενο Tomb Raider game της Crystal Dynamics, η οποία κυκλοφόρησε την τελευταία τριλογία του franchise τα 2013, 2015 και 2018. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*