Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Συνεχής αύξηση των κυκλοφοριών co-op games στο Steam

*
Σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιεύει το VG Insights, το 2023 κυκλοφόρησαν στο Steam περισσότερα co-op games από οποιαδήποτε άλλη χρονιά. Ο αριθμός τους ήταν 799, ενώ το 2022 ήταν 701, το 2021 ήταν 650 και το 2020 ακόμα πιο λίγα, δηλαδή 647. Παρατηρείται δηλαδή διαρκής αύξηση τα τελευταία χρόνια. Επίσης, για κάθε έτος που προαναφέρθηκε, το ποσοστό των νέων co-op games στο Steam σε σχέση με το σύνολο είναι περίπου 5,7%. Επίσης, το 36% των τίτλων που πουλήθηκαν πέρσι στο Steam ήταν co-op.

Η τάση αναμένεται να συνεχιστεί και το 2024, με το 46% όσων έχουν ως τη στιγμή αυτή πουληθεί μέσω του Steam να είναι co-op games. Στις πρώτες θέσεις βρίσκονται το Helldivers 2 και το Palworld, που αντιπροσωπεύουν το 75% των συνολικών πωλήσεων. Κατά μέσο όρο, ένα co-op game πουλάει στο Steam περίπου 40.000 κόπιες και ένα non co-op 5.000.


Ακόμα, το 25% των co-op games με τις λιγότερες πωλήσεις, πουλάει τα διπλάσια από ό,τι το αντίστοιχο ποσοστό των non co-op. Τέλος το 25% των πιο δημοφιλών co-op πουλάνε 300.000 και πλέον αντίτυπα καθ’ όλη τη διάρκεια της ύπαρξής τους στην αγορά. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*