Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Συνεχή σύνδεση το Internet θα απαιτεί το Call of Duty: Black Ops 6

*
Όπως ανακοινώθηκε, το Call of Duty: Black Ops 6 θα κυκλοφορήσει τον προσεχή Οκτώβριο και σε οποιοδήποτε σημείο του παιχνιδιού και αν βρίσκεστε, θα πρέπει να είστε διαρκώς συνδεδεμένοι στο Internet. Ακόμα και αν ασχολείστε με το single player campaign.

«Για να προσφέρουμε γραφικά υψηλής ποιότητας, ενώ παράλληλα να μειώσουμε τον συνολικό αποθηκευτικό χώρο που απαιτεί το παιχνίδι στον σκληρό σας δίσκο, το Call of Duty: Black Ops 6 θα χρησιμοποιεί texture streaming σε όλα τα game modes», λέει η Activision.


«Αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστείτε μια συνεχή σύνδεση στο Διαδίκτυο για να παίξετε οποιοδήποτε game mode, συμπεριλαμβανομένου του Campaign. Εάν χρησιμοποιείτε κονσόλα, το Campaign μπορεί να παιχτεί χωρίς μια premium συνδρομητική υπηρεσία, όπως το Game Pass Core ή το PlayStation Plus». 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*