Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Συλλέκτης έσπασε το ρεκόρ Guinness συνδέοντας 444 κονσόλες σε μια τηλεόραση (video)

Ένας άνδρας έσπασε το ρεκόρ Guinness για τον μεγαλύτερο αριθμό κονσολών που είναι συνδεδεμένες σε μια τηλεόραση. Το ρεκόρ ανήκει πλέον στον Ibrahim Al-Nasser, έναν συλλέκτη video games από τη Σαουδική Αραβία, που σύνδεσε 444 κονσόλες και σύμφωνα με τον ίδιο είναι τελείως διαφορετικές μεταξύ τους. Για να το επιτύχει χρησιμοποίησε πολλαπλά HDMI switchers, σε μία τηλεόραση. Η πρώτη κονσόλα της συλλογής του είναι ένα Magnavox Odyssey και η νεότερη το PlayStation 5 Slim.

Για να γνωρίζει τι έχει συνδέσει που, έχει δημιουργήσει ένα φύλλο εργασίας, οπότε μπορεί εύκολα να εντοπίζει την κονσόλα που θέλει να ενεργοποιήσει.


“Για εμένα, η καλύτερη κονσόλα για gaming όλων των εποχών, το νούμερο ένα για πάντα, είναι το Sega Genesis”, είπε ο Al-Nasser σε δηλώσεις του στη Guinness.

Η εντυπωσιακή συλλογή του Al-Nasser δεν σταματάει στις κονσόλες καθώς έχει συγκεντρώσει αμέτρητα αντικείμενα που σχετίζονται με το gaming, όπως καμπίνες arcade και σπάνια αντικείμενα της σειράς Metal Gear Solid, όπως θα δείτε στο video που ακολουθεί.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*