Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Συλλέκτης «έσκασε» 90 χιλιάρικα για να αποκτήσει το πρώτο Castlevania που του αγόρασε η μητέρα του

*
Η σειρά Castlevania είναι από τις πλέον θρυλικές στο χώρο του gaming και κάποιος έδωσε πάνω από 90 χιλιάρικα για να θυμηθεί τον πρώτο τίτλο που του αγόρασε η μητέρα του όταν ήταν παιδί. Συγκεκριμένα μιλάμε για μια σφραγισμένη έκδοση του Castlevania για το original NES που πωλούταν έναντι 90.100 δολαρίων στο eBay. Η δημοπρασία ξεκίνησε στα 37 χιλιάδες δολάρια και έχει ενδιαφέρον ότι το κομμάτι έχει πάνω του ακόμη το αυτοκόλλητο της αρχική τιμής που ήταν 27,87 δολάρια! Ο πωλητής το περιγράφει ως υψηλής αξίας, αλλά και πως είναι σε άριστη κατάσταση.



Ο Chris Kohler του Digital Eclipse αναφέρει πως το σπάνιο αυτό αντίτυπο φαίνεται πως ήρθε από την πώληση ενός ακινήτου στο Τέξας που είχε μέσα και μια συλλογή με αντίστοιχα αντικείμενα που επίσης έβγαλε προς πώληση.



Το παιχνίδι αγόρασε ο γνωστός συλλέκτης Tom Curtin, ο οποίος σημείωσε στον λογαριασμό του στο Instagram πως «η αναζήτηση 23 ετών τελείωσε. Αυτό ήταν το πρώτο game που μου αγόρασε ποτέ η μητέρα μου και ακόμη θυμάμαι το τηλεφώνημα που κάναμε όταν το αγοράσαμε.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Frank Giaramita (@grailmonster)

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*