Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σχεδόν $900 εκ. τα έσοδα του Black Myth: Wukong στο Steam

*
Το Black Myth: Wukong βρίσκεται στην αγορά εδώ και περίπου δύο εβδομάδες και παραμένει αρκετά δημοφιλές, παρά το γεγονός ότι χρειάζεται χρόνος μέχρι να γίνει επιτυχία και σε άλλες χώρες, πέρα από την Κίνα. Στοιχεία που δημοσίευσε πρόσφατα το VG Insights, δείχνουν ότι το 76% των παικτών προέρχονται από την Κίνα και μόλις το 6% από τις Η.Π.Α. Αυτό δεν σημαίνει ότι το Black Myth: Wukong δεν είναι επιτυχημένο οικονομικά, καθώς τα ίδια στοιχεία αποκαλύπτουν έσοδα περίπου $880 εκατομμύρια από τις πωλήσεις του στο Steam, έχοντας πουλήσει περισσότερες από 18 εκατομμύρια κόπιες από τις 20 Αυγούστου που λανσαρίστηκε.

Από εκεί και πέρα, ο μέσος χρόνος που έχουν αφιερώσει οι παίκτες είναι περίπου 31,9 ώρες και το ρεκόρ ταυτόχρονων παικτών πάνω από του 645.000. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*