Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Super Mario 64: Παίκτης το τερματίζει για πρώτη φορά χωρίς να πατήσει το πλήκτρο Α! (video)

*
Το Super Mario 64 είναι από τα κορυφαία games στην ιστορία του χόμπι μας και κάποιος κατάφερε να το τερματίσει χωρίς να πατήσει ούτε μία φορά το πλήκτρο Α! Ο Twitch streamer Marbler έγραψε ιστορία, αφού είναι ο πρώτος που ολοκληρώνει το A Button Challenge, που έχει ξεκινήσει από τις αρχές των 2000s, άρα χρειάστηκε για να δούμε μια πετυχημένη διαδικασία να περάσουν σχεδόν 24 χρόνια.

Ο Marbler ανέβασε το clip του τερματισμού στο Twitch για να γιορτάσει το επίτευγμά του που του πήρε σχεδόν 87 ώρες! Το γιατί ήταν όλο αυτό δύσκολο εξηγείται απλά για όποιον ξέρει το game, αφού με το πλήκτρο Α ο Super Mario πηδάει. Άρα ο Marbler ολοκλήρωσε το game χωρίς να κάνει ποτέ κάποιο άλμα με εντολή από το χειριστήριό του.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*