Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Summer Game Fest 2024: Άνοιξαν οι προπαραγγελίες του Black Myth: Wukong, αποκαλύφθηκε συλλεκτική έκδοση (trailer)

Με μια σύντομη ανακοίνωση στο Summer Games Fest 2024, η Game Science παρουσίασε δύο επιπλέον εκδόσεις του Black Myth: Wukong, πέραν της απλής, με επιπλέον περιεχόμενα.

Η Deluxe Edition αποτελεί μια αναβάθμιση από την απλή, περιλαμβάνοντας το χαρακτηριστικό χρυσό στεφάνι του ήρωα όπως και μια συλλογή από άλλα φυσικά και ψηφιακά αντικείμενα. Ένα βήμα παραπέρα πηγαίνει η Collector’s Edition, περιλαμβάνοντας άγαλμα του πρωταγωνιστή και μερικά ακόμη αντικείμενα, κάποια κοινά και κάποια διαφορετικά από της Deluxe.


Όλες οι λεπτομέρειες φαίνονται προς το τέλος του νέου trailer, το οποίο θα βρείτε παρακάτω.

Το Black Myth Wukong κυκλοφορεί στις 20 Αυγούστου για PlayStation 5 και PC, με την εταιρεία ανάπτυξης να ανακοινώνει πως η έκδοση για Xbox Series X|S θα καθυστερήσει λίγο καθώς δεν είναι ικανοποιημένοι με την τρέχουσα απόδοση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*