Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Summer Game Fest 2024: Η Annapurna Interactive και η Izy Road ανακοίνωσαν το Wanderstop (trailer)

Κατά τη διάρκεια του φετινού Summer Game Fest, η Annapurna Interactive και η Izy Road ανακοίνωσαν το Wanderstop, ένα narrative τίτλο που η κυκλοφορία του έχει προγραμματιστεί για το 2024, για PlayStation 5 και PC (μέσω Steam).

Στον ρόλο της Alta, διαχειρίζεστε ένα tea shop που βρίσκεται μέσα σε ένα μαγικό δάσος γεμάτο μυστικά. Η πρωταγωνίστρια “διψά” για περιπέτειά και θα κάνει τα πάντα για να φέρει εις πέρας τις απαιτήσεις των πελατών της συλλέγοντας συστατικά για τσάι, μιλώντας μαζί τους ώστε να μάθει τις ιστορίες τους προκειμένου να ανακαλύψει το ρόφημα που τους ταιριάζει.


To θέμα είναι πως η Alta είναι μια πρώην μαχήτρια, το αίμα της “βράζει” και δεν μπορεί να φανταστεί τον εαυτό της σε αυτή την κατάσταση για το υπόλοιπο της ζωής της.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*