Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Summer Game Fest 2024: Επίσημο το LEGO Horizon Adventures, κυκλοφορεί φέτος (trailer)

Το φετινό Summer Games Fest ξεκίνησε με το LEGO Horizon Adventures, έναν τίτλο περιπέτειας όπου κάθε κομμάτι του κόσμου είναι κατασκευασμένο από LEGO. Και πρόκειται για έναν κόσμο που πολλοί θα γνωρίζουν, αυτόν της σειράς Horizon, με πρωταγωνίστρια την Aloy.

Στο LEGO Horizon Adventures, οι παίκτες χειρίζονται ξανά την γνωστή πρωταγωνίστρια, σε μια περιπέτεια με λίγο πιο ελαφρύ κλίμα συγκριτικά με των δύο Horizon, ενώ ένας ακόμη παίκτης μπορεί να συνδεθεί και να συνεισφέρει. Το παρακάτω trailer δίνει μια καλή εικόνα του τι μπορούν να περιμένουν οι παίκτες.


Το LEGO Horizon Adventures αναμένεται να κυκλοφορήσει φέτος σε PlayStation 5, PC και Nintendo Switch, φέρνοντας για πρώτη φορά τη σειρά Horizon σε πλατφόρμες πέραν των PlayStation και του PC.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*