Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στο Xbox Game Pass μεταφέρεται το "Achieve more. Earn more."

*
Το καθημερινό "Achieve more. Earn more." reward θα πάψει να είναι διαθέσιμο για όλους τους κατόχους Xbox.

Όπως εντόπισε η ιστοσελίδα True Achievements, η 3η Απριλίου θα είναι η τελευταία μέρα που όλοι οι χρήστες Xbox Series X, Xbox Series S ή Xbox One θα έχουν πρόσβαση. Κάνοντας κλικ στο task στα Microsoft Rewards, εμφανίζεταθ μια οθόνη που αναφέρει: "Το Achieve More. Earn More. μεταφέρεται στα Quests. Δυστυχώς σας ενημερώνουμε ότι τελειώνει η παροχή του Achieve More. Earn More στο Rewards App του Xbox στις 3 Απριλίου 2023. Θα προσθέσουμε ένα νέο καθημερινό achievement στο Xbox Game Pass Quest, από τις 4 Απριλίου 2023".


Με τα daily achievements οι παίκτες κερδίζουν πόντους που μπορούν να ανταλλάξουν με παιχνίδια και συνδρομές, εφόσον συμπληρώσουν έναν συγκεκριμένο αριθμό. Ένα από αυτά είναι το Achieve more. Earn more. που προφέρει 50 πόντους για την επίτευξη ενός achievment σε κάποιο παιχνίδι κάθε μέρα. Δυστυχώς, στο εξής μεταφέρεται σε φάση επί πληρωμή.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*