Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στο κενό η προσπάθεια της AimJunkies να γλιτώσει το πρόστιμο των $4,3 εκ. για τα cheats του Destiny

*
Τον περασμένο Μάιο, η AimJunkies, μια εταιρεία που πουλούσε cheat καταδικάστηκε να πληρώσει πρόστιμο $4,3 εκατομμυρίων στη Bungie. Η δημιουργός της σειράς Destiny βγήκε νικήτρια από τη δικαστική διαμάχη, καθώς το δικαστήριο δέχτηκε τον ισχυρισμό περί παραβίασης των πνευματικών της δικαιωμάτων και εμπορικών της σημάτων.

Από τη στιγμή εκείνη και σύμφωνα με δημοσίευμα του TorrentFreak, η AimJunkies προσπάθησε να ασκήσει έφεση και να πείσει το δικαστήριο ότι πρέπει να εξετάσει εκ νέου την υπόθεση, όμως και στις δύο περιπτώσεις ήρθε αντιμέτωπη με την απόρριψη. Το εφετείο όρισε ότι η AimJunkies θα πρέπει να καταβάλει τα $4,3 εκατομμύρια και η Bungie έχει πλέον κάθε δικαίωμα να τα εισπράξει.


Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της, η AimJunkies συνεχίζει να πουλάει cheats για περίπου 100 παιχνίδια εκτός του Destiny. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*