Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 25 Ιουνίου θα κυκλοφορήσει για PS5 και PC το Until Then

*
Η Modus Games και η Polychroma ανακοίνωσαν ότι το narrative adventure game Until Then θα κυκλοφορήσει για PlayStation 5 και PC (Steam) στις 25 Ιουνίου 2024.

Σε έναν κόσμο που εξακολουθεί να αναρρώνει από την καταστροφή, ο Mark Borja και οι φίλοι του περιηγούνται στις χαρές και τα δεινά μιας ακόμα χρονιάς στο γυμνάσιο. Θα ξυπνήσετε σε μια τυπική εφηβική κρεβατοκάμαρα, θα εξασκηθείτε στο πιάνο, θα δώσετε αγώνα για να τηρήσετε τις προθεσμίες για τα μαθήματα και θα δημιουργήσετε (και θα διαλύσετε) σχέσεις, καθώς αναπολείτε τις καθημερινές ανασφάλειες της ζωής στο γυμνάσιο.


Μέχρι που μια μοιραία συνάντηση πυροδοτεί μια αλυσιδωτή αντίδραση, ανατρέποντας τη ζωή του Mark. Οι άνθρωποι εξαφανίζονται και οι αναμνήσεις αποδεικνύονται αναξιόπιστες. Αποκαλύψτε μια κρυμμένη αλήθεια με τον Mark και τους φίλους του σε αυτήν την αφηγηματική περιπέτεια και αγώνα με τον χρόνο, για να ξετυλίξετε το μυστήριο πριν να είναι πολύ αργά. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*