Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

State of Play: Δείτε ένα απολαυστικό boss battle από το Dragon Age: The Veilguard (trailer)

Συστήθηκε ως Dragon Age: Dreadwolf, μετονομάστηκε σε Dragon Age: The Veilguard και έφερε αρκετό υλικό στο τραπέζι από το καλοκαίρι και έπειτα. Η κυκλοφορία του νέου Dragon Age δεν αργεί και μετά τα όσα είδαμε περί customization, κόσμο και τα συναφή, ένα νέο trailer δείχνει σε βάθος ένα boss battle του παιχνιδιού – με τρομερούς εχθρούς, μάλιστα.

Η σκοτεινή ατμόσφαιρα που χαρακτήριζε το πρώτο παιχνίδι φαίνεται πως επιστρέφει, όπως και τα παραμορφωμένα, απόκοσμα τέρατα που οι παίκτες καλούνται να αντιμετωπίσουν. Οι Blighted Dragons και η Ghilan’nain πρωταγωνιστούν στο βίντεο, με τους δημιουργούς να δείχνουν πώς θα πολεμά ένας mage χρησιμοποιώντας το νέο σύστημα μάχης. Είναι μια καλή επίδειξη του παιχνιδιού και της νέας κατεύθυνσης που παίρνει.


Στις 31 Οκτωβρίου το Dragon Age: The Veilguard θα γίνει διαθέσιμο για PlayStation 5, Xbox Series X|S και PC.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*