Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

State of Play: Ανακοινώθηκε το Where Winds Meet για PlayStation 5 (trailer)

Κατά την διάρκεια του State of Play του Μαίου 2024, ανακοινώθηκε πως το Where Winds Meet, δεν θα είναι πλέον αποκλειστικό σε PC, αφου θα κυκλοφορήσει και για το PlayStation 5. Δυστυχώς δεν μάθαμε το πότε.

Από το blog post της ιστοσελίδας του PlayStation, μάθαμε λίγο περισσότερες πληροφορίες για τον τίτλο, πιο συγκεκριμένα για τον τρόπο που παρουσιάζει τις κινέζικες πολεμικές τέχνες. Ο χαρακτήρας θα χρησιμοποιεί την δύναμη του Qinggong για να τρέχει σε απότομους βραχώδεις λόφους, ή σε μεγάλες αποστάσεις νερού με μεγάλη ταχύτητα. Επίσης θα χρησιμοποιεί την δύναμη του Chi για να ακινητοποιεί τους αντιπάλους του εξ αποστάσεως, ενώ θα μπορεί να μάθει και νέες πολεμικές τέχνες παρατηρώντας τα ζώα στο περιβάλλον.


Το Where Winds Meet λαμβάνει χώρα στην εποχή των 10 βασιλείων, όταν υπήρχε έντονη αντιπαλότητα μεταξύ δυναστειών. Ο παίκτης θα αναλαμβάνει τον ρόλο ενός ξιφομάχου της εποχής, που θα επηρεάσει τον πόλεμο ανάλογα με τις επιλογές του. Ο τίτλος έχει έντονες επιρροές από το κινέζικο είδος Wuxia, όπου Κινέζοι πολεμιστές παρουσιάζονται με υπερφυσικές δυνάμεις.

Το Where Winds Meet είχε πρωτοανακοινωθεί το 2022, κατά την τελετή έναρξης της GamesCom, από την κινέζικη ομάδα Everstone Studios. Παρακολουθήστε το νέο trailer:

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*