Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

State of Play: Ανακοινώθηκε το Dynasty Warriors: Origins (trailer)

H Koei Tecmo και η Omega Force ανακοίνωσαν το Dynasty Warriors: Origins για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC (Steam). Θα λανσαριστεί εντός του 2025.

Σε όλο το παιχνίδι, οι παίκτες θα πρέπει να ενεργούν γρήγορα καθώς το άνευ προηγουμένου μέγεθος και η κλίμακα των εχθρικών στρατών κατακλύζουν το πεδίο της μάχης. Ο συντονισμός με τους συμμαχικούς στρατούς είναι σημαντικός, καθώς οι παίκτες αναπτύσσουν τακτικές μάχης σε πραγματικό χρόνο, ενώ περνούν μέσα από κύματα στρατιωτών στις πιο γεμάτες ένταση μάχες στην ιστορία των Dynasty Warriors.


Επιπλέον, για πρώτη φορά σε έναν τίτλο Dynasty Warriors, η ιστορία θα ειπωθεί μέσα από τα μάτια ενός «ανώνυμου ήρωα». Θα βιώσετε τη θρυλική ιστορία του πολέμου καθώς το χάος ξεσπά στα Three Kingdoms, προβάλλοντας τα αχανή εδάφη της Κίνας και τους πιο αδίστακτους στρατηγούς της όπως ποτέ άλλοτε.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*