Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Star Wars Outlaws Hands Off Preview (video)

*
Όπως ήταν αναμενόμενο, το Star Wars Outlaws είχε περίοπτη θέση στο Ubisoft Forward, όπου του αφιερώθηκε ένα κομμάτι της παρουσίασης. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 30 Αυγούστου για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC (Ubisoft Store). Πρόσφατα είχαμε την ευκαιρία να λάβουμε μέρος σε ένα hands off preview event που διοργάνωσε η Ubisoft και σας μεταφέρουμε τις πρώτες μας σκέψεις.

Το σενάριο μας μεταφέρει σε μια εποχή που η Empire είναι η απόλυτη κυρίαρχη του γαλαξία και οι τυχοδιώκτες αναζητούν χώρο για να επεκτείνουν τις επιχειρήσεις τους. Πρωταγωνίστρια είναι η Kay Vess, μια νεαρή γυναίκα που έχει στο αίμα της την περιπέτεια, άσσος στο σημάδι και στο πιλοτάρισμα αστρόπλοιων. Λες και βλέπει κανείς τον θηλυκό Han Solo. Ίσως δεν είναι τυχαία και η εμφάνιση του γνωστού από το σύμπαν του Star Wars, Jaba.


Σκοπός της Kay είναι να αποκτήσει την ελευθερία που απαιτείται για να ξεκινήσει μια νέα ζωή, σε έναν γαλαξία που είναι γεμάτος ευκαιρίες, αρκεί να έχει κανείς τη διάθεση να ρισκάρει τα πάντα.



Στο πλαίσιο της παρουσίασης είχαμε την ευκαιρία να ρίξουμε μια εις βάθος ματιά στο περιβάλλον και τους μηχανισμούς του gameplay, μέσα από τρεις διαφορετικές αποστολές. False Flag, The Wreck και The Relic. Ο κοινός παρονομαστής σε όλες είναι τα υψηλής ποιότητας, λεπτομερή γραφικά, τα εντυπωσιακά εφέ καταστροφών και η μουσική υπόκρουση που κυριολεκτικά δημιουργεί ατμόσφαιρα. Η οθόνη είναι γεμάτη πληροφορίες, που όμως σε καμία περίπτωση δεν κουράζουν το μάτι ή εμποδίζουν τον παίκτη να έχει πλήρη άποψη για τα γεγονότα που εκτυλίσσονται ανά πάσα στιγμή. Όσο για την πλοήγηση, τον τρόπο με τον οποίο η Kay βρίσκει τον δρόμο για την επόμενη κύρια ή δευτερεύουσα αποστολή, υπάρχει η κλασσική «πυξίδα» στο πάνω μέρος της οθόνης, όπως μας έχει συνηθίσει η Ubisoft.



Με βάση τα όσα παρακολουθήσαμε, η ποικιλία δεν λείπει από το gameplay και μάλιστα η επίτευξη ενός στόχου μπορεί να έρθει με διαφορετικούς τρόπους. Άλλες φορές μιλάνε τα όπλα και άλλες η τακτική stealth αποτελεί την ιδανική λύση. Όσο προχωράει η ιστορία, τόσο εμπλουτίζεται το οπλοστάσιο της Kay, στη διάθεσή της έρχονται πολύτιμα gadgets, όπως το grappling hook, χειροβομβίδες, κιάλια και εμπλουτίζονται οι ικανότητές της.

Από την άλλη, υπάρχει το πλάσμα που ονομάζεται Nix. Μικρό, αλλά μόνο όσον αφορά την κορμοστασιά, μιας και έχει ικανότητες τέτοιες που θα βγάλουν την πρωταγωνίστρια πολλές φορές από τη δύσκολη θέση. To Nix μπορεί για παράδειγμα να δώσει το πρώτο χτύπημα σε έναν εχθρό και στη συνέχεια η Kay να τον αποτελειώσει ή ακόμα και να αποκαλύψει στοιχεία του περιβάλλοντος με τα οποία είναι δυνατή η αλληλεπίδραση, όπως ο μηχανισμός για να ανοίξει μια πόρτα.



Η εξερεύνηση αποτελεί ένα σεβαστό κομμάτι του παιχνιδιού και δεν θα είναι λίγες οι περιπτώσεις που NPCs θα σας δώσουν τα φώτα τους για να βρείτε πιο εύκολα τον επόμενο προορισμό σας. Ο κόσμος του Star Wars Outlaws σφύζει από ζωντάνια και θα συναντήσετε δεκάδες εκπροσώπους φυλών του δημοφιλούς σύμπαντος. Στο πλαίσιο της εξερεύνησης, η αναρρίχηση μπαίνει στην εξίσωση, κάνοντας την Kay να θυμίζει Lara Croft ή Nathan Drake. Κάπου εκεί διεκδικούν θέση και μηχανισμοί platforming, που εμπλουτίζουν ακόμα περισσότερο την όλη εμπειρία.



Παιχνίδι Star Wars δίχως μάχες με αστρόπλοια δεν θα μπορούσε να υπάρχει. Έτσι λοιπόν, όταν οι περιστάσεις το απαιτήσουν, η Kay θα βρεθεί στο τιμόνι του πιλότου, «ανοίγοντας» δρόμο πυροβολώντας ό,τι εχθρικό κινείται εναντίον της. Τέλος, η ηρωίδα θα καβαλάει μια μοτοσυκλέτα για τη μετακίνηση εντός του πλανήτη και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε την έκταση που θα έχει η χρήση του συγκεκριμένου μέσου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Massive Entertainment

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Ubisoft

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    CD Media

  • PEGI

    12+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*