Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

STALKER: Legends of the Zone Trilogy, ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας και για το Nintendo Switch

*
Η ώρα της κυκλοφορίας του STALKER: Legends of the Zone Trilogy είναι πλέον επίσημη και δεν είναι μακριά μας. Η GSC Game World ανακοίνωσε πως η συλλογή των παλαιότερων τίτλων της σειράς έρχεται στις 31 Οκτωβρίου για το Nintendo Switch. Το πακέτο περιλαμβάνει τα Shadow of Chornobyl (2007), Clear Sky (2008) και Call of Prypiat (2009) και ήδη διατέθηκε και ένα σχετικό trailer που δείχνει υλικό από το Nintendo Switch για τα διάφορα games.
 


Τα τρία games έχουν προσαρμοστεί στα δεδομένα της κονσόλας, υποστηρίζοντας βελτιωμένο σύστημα στόχευσης, gyro aiming, περιβάλλον ελέγχου και κίνησης με την αφή, βελτιωμένα γραφικά και υποστήριξη για handheld και TV Mode. Την μεταφορά των games ανέλαβε το studio MATABOO. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*