Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

STALKER 2: Στα 35fps ο στόχος για το Xbox Series S, δύο modes στο Xbox Series X

*
Μιλώντας σε δημοσιογραφικό site πριν από μερικές ημέρες, ο chief producer του STALKER 2, Slava Lukyanenka, δήλωσε το πως «τρέχει» αυτή τη στιγμή ο τίτλος στο Xbox Series S και τι έρχεται στο Xbox Series X.

Στην περίπτωση του συγκεκριμένου τίτλου, το Xbox Series X θα έχει δύο modes διαθέσιμα. Το ένα είναι το Performance Mode που θα «τρέχει» στα 60fps και το δεύτερο θα είναι το Quality Mode που θα δίνει βάρος στα γραφικά, τις αντανακλάσεις και τα textures σε υψηλότερη ανάλυση και θα «τρέχει» στα 30fps.


Σε ό,τι αφορά το Xbox Series S, ο developer προσπαθεί ακόμη να πετύχει δύο παρόμοιες επιλογές και στο πιο… αδύναμο σύστημα και ο στόχος είναι να καταλήξει στα 35 fps, με τις βελτιώσεις να συνεχίζονται. Αξίζει να σημειωθεί πως στη συνέντευξη, δήλωσε ότι το παιχνίδι «τρέχει» στα 25fps αυτή τη στιγμή, αλλά με ανάρτησή του στα social media, αναθεώρησε και έκανε μια σχετική διόρθωση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*