Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Splinter Cell Remake: Ο επικεφαλής της Ubisoft Toronto αναφέρει ότι βρίσκεται σε “stealth mode”

*
Έχει περάσει καιρός από την τελευταία φορά που ακούσαμε νεότερα για το Splinter Cell Remake και η Ubisoft Toronto είπε να ανανεώσει λίγο την ειδησεογραφία για το συγκεκριμένο project. Η ομάδα ανάπτυξης συνεργάστηκε με την Massive για το Star Wars Outlaws που κυκλοφορεί στις 30 Αυγούστου, ετοιμάζει το Prince of Persia: Sands of Time και δουλεύει και στο Splinter Cell Remake.

Το PSU ταξίδεψε στην Ubisoft Toronto για να δει το νεότερο Star Wars games και μίλησε με τον επικεφαλής του στούντιο για το τελευταίο game. To original game κυκλοφόρησε το 2002 και το πιο πρόσφατο παιχνίδι της σειράς εμφανίστηκε το 2013. Προς το παρόν δεν υπάρχει καν ημερομηνία κυκλοφορίας του remake, αν και το game έχει ανακοινωθεί και σχεδόν 3 χρόνια.


Ο David Grivel, ο director του τίτλου, έφυγε από την Ubisoft μετά από 11 χρόνια εργασίας και προς το παρόν ουδείς γνωρίζει ποιος έχει αναλάβει τις τύχες του. Ο managing director του studio, Darryl Long, δήλωσε πως ο τίτλος «παραμένει σε stealth mode, προς το παρόν», χωρίς να σημειώσει κάτι περαιτέρω για το θέμα. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*