Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Six Days in Fallujah – Προστέθηκαν οι πρώτες αποστολές single player (trailer)

Το Six Days in Fallujah είναι ένα παιχνίδι με μακρά ιστορία. Δημιουργήθηκε υπό την καθοδήγηση των US Marines οι οποίοι βρίσκονταν στο πεδίο της μάχης στο Ιράκ το 2004 και θεωρείται ως ένα first person shooter με κάτι παραπάνω από έντονη δράση.

Πρόσφατα, η ομάδα ανάπτυξης της Victura αποκάλυψε το «Command and Control» update, το οποίο είναι τεράστιο και μετατρέπει τον τίτλο σε πρώτο documentary videogame όλων των εποχών. Επιπλέον φέρνει τις πρώτες αποστολές single-player missions, μια ομάδα κρούσης ελεγχόμενη από το AI και πάνω από 300 βελτιώσεις.


Το Six Days in Fallujah είναι αυτή τη στιγμή διαθέσιμο μόνο για PC και πολύ πιθανό εντός του 2025 να κυκλοφορήσεις σε εκδόσεις για κονσόλες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*