Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σημαντική άνοδος για το game steaming μέσω YouTube τον Σεπτέμβριο

*
Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε το StreamElements, το YouTube κατέγραψε τον Σεπτέμβριο άνοδο όσον αφορα τη θέαση περιεχομένου σχετικού με το gaming. Πιο συγκεκριμένα, ο αριθμός των ωρών ήταν 434 εκ. κάτι που αντοιστοιχεί σε άυξηση 43% από μήνα σε μήνα. Η ώρες του Twitch έπεσαν στις 1,8 δισ. από 1,87 δισ. ενώ βουτιά 18% έκανε το Facebook Gaming, πέφτοντας στις 328 εκ. ώρες. Σημειώνεται ότι από τον Ιανουάριο και μετά, όπου είχε 600 εκ. ώρες, η πλατφόρμα της Meta δεν μπορεί να ορθοποδήσει από της συνεχή κατρακύλα. Επιπλέον στα στοιχεία αναφέρεται και το σύνολο του YouTube, εκτός gaming, και είναι 2,7 δισ. ώρες.

Από εκεί και πέρα, οι streamers του NimoTV πρόσφεραν στην πλατφρόμα την προσοχή τους για 186 εκ. ώρες, ενώ οι θεατές του Afreeca παρακολούθησαν 109 εκ. ώρες περιεχομένου σχετικού με το gaming. Στις 46 εκ. ώρες το Bigo, 18 εκ. το Trovo και 9,9 εκ. το Nonolive.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*