Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε στρατηγική multiplatform "το γυρίζει" η Square Enix

*
Η Square Enix δημοσίευσε το νέο της, μεσοπρόθεσμο επιχειρηματικό πλάνο, που επικεντρώνεται στη δημιουργία AAA multiplatform games. Η εταιρεία ονομάζει το πλάνο της, "Square Enix Reboots and Awakens" και πρόκειται για μια τριετή στρατηγική, με την οποία ευελπιστεί να βάλει τις βάσεις για μια μακροχρόνια ανάπτυξη.

Ένας από τους τέσσερις πυλώνες του σχεδίου είναι η ενίσχυση της επικοινωνίας με τους καταναλωτές, με την εταιρεία να ακολουθεί την στρατηγική του multiplatform. Όπως αναφέρεται, η Square Enix “θα επιδιώξει μια επιθετική στρατηγική multiplatform, που περιλαμβάνει τις πλατφόρμες της Nintendo, το PlayStation, το Xbox και τα PCs".


Με τον τρόπο αυτό θα μπορέσει να "δημιουργήσει ένα περιβάλλον όπου περισσότεροι πελάτες θα μπορούν να απολαμβάνουν ΑΑΑ τίτλους της που ανήκουν σε σημαντικές σειρές, περιλαμβανομένων παλαιότερων κυκλοφοριών".

Με βάση τα παραπάνω, καθίσταται κάτι παραπάνω από σαφές ότι το επόμενο διάστημα θα δούμε πολλά περισσότερα παιχνίδια της Square Enix σε κάθε πλατφόρμα. Επίσης το πλάνο δίνει έμφαση στη μεταστροφή από την ποσότητα στην ποιότητα, με στόχο παιχνίδια που θα απολαμβάνουν ακόμα περισσότεροι άνθρωποι ανά τον κόσμο. Τέλος, το υπάρχον fan base και η επέκτασή του αποτελούν ένα ακόμα σημαντικό στοιχείο της στρατηγικής, που θα υποστηριχθεί με τακτικές κυκλοφορίες AAA games για σημαντικά franchises. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*