«Έχουμε επενδύσει σημαντικά για μια μεγάλη σειρά προϊόντων για τα επόμενα χρόνια σε όλο το εύρος των δύο καθετοποιημένων τομέων μας, [που] είναι τα open world action adventures, καθώς και οι εμπειρίες «Game as a Service»», δήλωσε ο Guillemot. «Και αυτά είναι που θέλουμε να προσφέρουμε χρόνο με το χρόνο».
Συνεχίζοντας να μιλάει για τα παιχνίδια που έχουν ήδη ανακοινωθεί, πρόσθεσε: «Όπως γνωρίζετε, ετοιμαζόμαστε για το μεγάλο λανσάρισμα του Assassin's Creed Shadows σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Το επόμενο έτος θα έχουμε μεγάλα σχέδια που θα δώσουν ώθηση στο Rainbow Six σε όλες τις πλατφόρμες, αυτό προχωράει καλά και αυτό είναι ένα σημαντικό ορόσημο στο σχέδιο της εταιρείας για δημιουργία εσόδων»..
«Έχουμε ανακοινώσει ότι το Anno 117: Pax Romana θα έρθει επίσης το επόμενο έτος, καθώς και το The Division: Resurgence για φορητές συσκευές. Όλα αυτά εξελίσσονται καλά. Δεν έχουμε δώσει άλλες πληροφορίες για το οικονομικό έτος 2026, αλλά θα έχουμε περισσότερα να μοιραστούμε μέχρι τον Μάιο, και όπως μόλις είπα, έχουμε ένα δυνατό σχέδιο δράσης για τα επόμενα χρόνια σε αυτούς τους δύο καθετοποιημένους τομείς».
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity