Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε νέες απολύσεις προχώρησε η Ubisoft

*
Συνεχίζονται οι απολύσεις στη βιομηχανία των video games, με τη Ubisoft να προχωράει σε περικοπές 45 θέσεων εργασίας σε San Francisco, California και Cary της North Carolina την εβδομάδα που προηγήθηκε.

Εκπρόσωπος της Ubisoft επιβεβαίωσε στο Bloomberg ότι η εταιρεία έλαβε τη δύσκολη απόφαση να απολύσει ένα μέρος των υπαλλήλων της, σε μια προσπάθεια να ευθυγραμμίσει αυτά τα studios με τους μελλοντικούς της στόχους όσον αφορά την ανάπτυξη και το επιχειρηματικό κομμάτι.


Όσοι έχασαν τη δουλειά τους θα λάβουν αποζημίωση απόλυσης και υποστήριξη για εύρεση νέας εργασίας. Πλέον, οι απολύσεις στη γαλλική εταιρεία έχουν ξεπεράσει τις 1.000 και εντάσσονται στην προσπάθειά της να μειώσει τα έξοδά της, να βελτιώσει την κερδοφορίας της και να προσελκύσει το ενδιαφέρον των επενδυτών. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*