Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε νέα εποχή μπαίνει το Animal Crossing: Pocket Camp της Nintendo

*
Η Nintendo ανακοίνωσε ότι θα σταματήσουν να λειτουργούν οι υπηρεσίες του Animal Crossing: Pocket Camp για φορητές συσκευές και θα αντικατασταθούν με μια επί πληρωμή εφαρμογή η οποία θα διατηρήσει τα δεδομένα των παικτών. Από τις 29 Νοεμβρίου 2024, περίπου επτά χρόνια μετά το λανσάρισμα του παιχνιδιού δεν θα είναι δυνατές οι αγορές μέσω microtransactions και δεν θα υπάρχει η μηνιαία συνδρομή. Την ίδια ημέρα θα γίνει διαθέσιμη η νέα έκδοση του Pocket Camp, με τη Nintendo να ενημερώνει ότι θα επιτρέπει στους παίκτες να μεταφέρουν την πρόοδό τους.

Από τις 29 Νοεμβρίου θα πάψουν να είναι διαθέσιμες οι αγορές εντός της εφαρμογής και η απαίτηση για συνεχή σύνδεση στο διαδίκτυο. Ναι μεν θα διατηρηθεί η πρόοδος των παικτών, όμως δεν θα συμβεί το ίδιο με τα Leaf Tickets, που χρησιμοποιούνταν στις αγορές. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*