Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε λίγες ημέρες η κυκλοφορία του Vampire: The Masquerade - Reckoning of New York (trailer)

Η σειρά World of Darkness υποδέχεται ένα νέο μέλος στην… οικογένεια από video games, η οποία τα τελευταία χρόνια μεγαλώνει σταθερά. Αυτή τη φορά, πρόκειται για το Vampire: The Masquerade - Reckoning of New York, το οποίο αναπτύσσεται από τη Draw Distance και θα εκδοθεί από την Dear Villagers.

Εστιάζοντας στην αφήγηση, το Reckoning of New York ανήκει στο είδος των adventure & visual novels και ακολουθεί στα χνάρια των Shadows of New York και Coteries of New York. Η Draw Distance παρουσιάζει νέους μηχανισμούς, με τους παίκτες να ισορροπούν την δίψα για αίμα με την παραμονή στη σκιά, μακριά από τους Hunters που βρίσκονται στο κατόπι τους. Διαδραματίζεται στην Νέα Υόρκη του 2024, προσφέροντας στους παίκτες επιλογές που κρίνουν την πορεία της ιστορίας, όσο περιπλανιούνται ως κυνηγοί και κυνηγημένοι στην τσιμεντένια ζούγκλα της πόλης.


Το Vampire: The Masquerade - Reckoning of New York κυκλοφορεί στις 10 Σεπτεμβρίου για PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*