Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε καλό δρόμο η ανάπτυξη των Control 2, Max Payne 1 & 2 Remake και Project Condor

*
Η Remedy Entertainment αποκάλυψε ότι το Control 2 είναι αυτή τη στιγμή playable, ενώ το remake των Max Payne 1 & 2 έχει μπει σε φάση παραγωγής. Επίσης, σημαντική πρόοδο έχει σημειώσει η ανάπτυξη του Project Condor.

Πρόσφατα, στο πλαίσιο της ανακοίνωσης των πεπραγμένων της για το πρόσφατο οικονομικό τρίμηνο, η Remedy μίλησε για τις εξελίξεις που αφορούν τις επερχόμενες κυκλοφορίες της. Το Control 2 βρίσκεται σε φάση παραγωγής όπου πολλές από τις λειτουργίες του είναι αυτή τη στιγμή playable.


Το Max Payne 1 & 2 Remake είναι σε ακόμα πιο προχωρημένο στάδιο, έχοντας εισέλθει σε φάση πλήρους παραγωγής. Μάλιστα η Remedy και η Rockstar έχουν βάλει στόχο να δημιουργήσουν ένα από την αρχή ως το τέλος, λειτουργικό build, εστιάζοντας σε βασικά στοιχεία που διαφοροποιούν το gameplay.

Το Project Condor προχωράει επίσης πολύ καλά. Οι developers έχουν εργαστεί σε πολλαπλούς χάρτες και τύπους αποστολών. Ακόμα πραγματοποιούν όλο και περισσότερες δοκιμές, τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό του studio, κάτι που θα τους βοηθήσει σημαντικά, λόγω του feedback που θα λάβουν. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*