Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε φάση beta θα μπει σύντομα το Everywhere του Leslie Benzies, πρώην παραγωγού του GTA (trailer)

Το Everywhere, το επόμενο project του πρώην παραγωγού της σειράς Grand Theft Auto Leslie Benzies, θα μπει σε φάση beta την επόμενη εβδομάδα. To Everywhere είναι ένα "zero-code toolset" για νέους developers για να δημιουργήσουν νέες εμπειρίες και να τις μοιραστούν με την κοινότητα. Το The Builders Beta θα λανσαριστεί για PC στις 18 Ιουνίου και θα περιλαμβάνει αρκετά assets για να χρησιμοποιήσουν οι παίκτες. Το free-to-play toolset το οποίο δίνει ζωή στο project ονομάζεται Arcadia, που περιλαμβάνει building tools, ένα self-publishing system και αρκετές βιβλιοθήκες με assets. Τα virtual items, από μικρά αντικείμενα μέχρι εχθρούς ή και ολόκληρες πίστες, ονομάζονται Stamps και όλοι έχουν πρόσβαση στην επεξεργασία τους.

Δείτε παρακάτω το νέο trailer του The Builders Beta του Everywhere:

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*