Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε ένα χρόνο φυλάκιση καταδικάστηκε ο άνδρας που απειλούσε το προσωπικό της Nintendo

*
Ένας άνδρας που ομολόγησε ότι έστειλε 39 απειλητικά μηνύματα σε υπαλλήλους της Nintendo το περασμένο έτος και πέρασε από δίκη τον περασμένο μήνα καταδικάστηκε σε ένα χρόνο φυλάκισης και σε επίσχεση εργασίας τεσσάρων χρόνων. Ο δικαστής Hiroshi Kawakami βρήκε τον άνδρα ένοχο για διατάραξη επιχειρηματικών εργασιών και δήλωσε: “Η ζημιά είναι μεγάλη και η ευθύνη δεν είναι μικρή”.

Υπάλληλος της Nintendo προέβη σε δήλωση για το συμβάν, εξηγώντας το πόσο βαθιά τον επηρέασε. Μεταξύ των 39 μηνυμάτων του δράστη ήταν και κάποια στα οποία απειλούσε να τους σκοτώσει όλους και τους θύμιζε μια άλλη εγκληματική υπόθεση που κόστισε τη ζωή σε 36 ανθρώπους.

Η ετυμηγορία του δικαστή Kawakami βασίστηκε στο εγωιστικό κίνητρο του άνδρα για το έγκλημα κατά της Nintendo. Διέπραξε το έγκλημα για να ανακουφίσει το άγχος που προκαλείται από το διαδικτυακό παιχνίδι. Ο δικαστής χαρακτήρισε τις ενέργειές του ως επίμονες και κακόβουλες.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*