Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε Early Access θα κυκλοφορήσει αρχικά το #DRIVE Rally (video)

Κατά τη διάρκεια του Awesome Indies Showcase, η developer και publisher Pixel Perfect Dude ανακοίνωσε την έκδοση Early Access του #DRIVE Rally, που θα κυκλοφορήσει στις 25 Σεπτεμβρίου 2024. Πρόκειται για ένα arcade rally racing game εμπνευσμένο από τη σκηνή της αγωνιστικής οδήγησης, την ποπ κουλτούρα και κλασσικά video games των ‘80s και ‘90s. Αναμένεται για Windows PC, macOS και Linux μέσω Steam- περιλαμβανομένου του Steam Deck- Epic Games Store και GOG με τιμή για την Early Access τα $19,99.

Στην έκδοση Early Access περιλαμβάνονται:


- Τέσσερις μοναδικές τοποθεσίες, με έως και 24 διαδρομές η καθεμία, όπου θα μπορείτε να οδηγήσετε σε standard ή reversed modes.

- Το Championship mode, με μια επιλογή από τέσσερις συνοδηγούς.

- 12 αυτοκίνητα με μοναδικά στατιστικά, συν τρεις κατηγορίες ανά αυτοκίνητο, που δημιουργούν ένα σύνολο 36 παραλλαγών για να διαλέγετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο στυλ σας.

Η πλήρης έκδοση θα κυκλοφορήσει το 2025 για τις πλατφόρμες που προαναφέρθηκαν, αλλά και σε Xbox Series X|S, PlayStation 5 και Nintendo Switch.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*