Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε Animus Hub μετονόμασε η Ubisoft το Assassin’s Creed Infinity

*
Ως τώρα γνωρίζαμε ότι Assassin's Creed Infinity θα ονομάζεται το hub που θα φιλοξενήσει τα παιχνίδια της δημοφιλούς σειράς της Ubisoft. Όμως, η γαλλική εταιρεία αποφάσισε να το μετονομάσεις σε Animus Hub και σύμφωνα με όσα δηλώνει ο Marc-Alexis Cote, το Assassin's Creed Shadows θα είναι ο πρώτος τίτλος που θα λανσαριστεί μέσω αυτού. Ο ίδιος προσθέτει πως το Animus hub θα είναι ένα σημείο που θα συγκεντρώνει διαφορετικές εμπειρίες.

Η Ubisoft αναφέρει ότι το Infinity - πλέον Animus Hub - δημιουργήθηκε ως απάντηση στους fans που ζήτησαν μια "πιο συνεκτική προσέγγιση" στη σειρά Assassin's Creed.


Οι λεπτομέρειες παραμένουν άγνωστες, αλλά ακούγεται ότι το Animus hub είναι παρόμοιο με το Halo: The Master Chief Collection, το οποίο είναι ένα προϊόν που περιλαμβάνει πολλά παιχνίδια. Το Call of Duty κάνει κάτι παρόμοιο επίσης, καθώς οι τελευταίοι τίτλοι του ξεκινούν όλοι μέσα από μια εφαρμογή που ονομάζεται Call of Duty HQ. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*