Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σαΐνια Ιταλοί πιάστηκαν στα πράσα με μαϊμού retro κονσόλες και video games αξίας €50 εκατομμυρίων

*
Η ιταλική αστυνομία αναφέρει ότι προχώρησε στην κατάσχεση απομιμήσεων κονσολών ρετρό και παιχνιδιών, αξίας σχεδόν 50 εκατομμυρίων ευρώ. Σύμφωνα με την αστυνομία, οι κονσόλες ήταν απομιμήσεις κλασικών κονσολών των Nintendo, Sega και Atari, προερχόμενες από την Κίνα. Οι συσκευές δεν πληρούσαν τις τεχνικές προδιαγραφές ή τα πρότυπα ασφαλείας της ΕΕ. Τα παιχνίδια λέγεται ότι περιλάμβαναν απομιμήσεις πολλών δημοφιλών video games από τις δεκαετίες του '80 και του '90, συμπεριλαμβανομένων των Super Mario Bros. και Street Fighter.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι τα παιχνίδια που κατασχέθηκαν καταστράφηκαν και εννέα Ιταλοί υπήκοοι συνελήφθησαν και κατηγορήθηκαν για εμπορία παραποιημένων προϊόντων. Εάν κριθούν ένοχοι, αντιμετωπίζουν ποινή φυλάκισης έως και οκτώ ετών.


«Κατασχέθηκαν περίπου 12.000 κονσόλες στις οποίες είχαν αποθηκευτεί παράνομα περισσότερα από 47 εκατομμύρια πειρατικά βιντεοπαιχνίδια, εκτιμώμενης αξίας άνω των 47,5 εκατομμυρίων ευρώ (52,5 εκατομμύρια δολάρια)», είπε ο Alessandro Langella, επικεφαλής της μονάδας οικονομικού εγκλήματος της οικονομικής αστυνομίας του Τορίνο».

Ο αριθμός περιλαμβάνει την αξία των κονσολών και εκατοντάδες άδειες για τα πειρατικά προγράμματα, σύμφωνα με την αστυνομία. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*