Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ρεπορτάζ: Στα 30 εκ. οι αποστολές του PS5 στα καταστήματα το οικονομικό έτος 2023

*
Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Tom Henderson, η Sony σκοπεύει να στείλει στα ράφια των καταστημάτων 30 εκ. κονσόλες PlayStation 5 το επόμενο οικονομικό έτος (Μάρτιος 2023- Μάρτιος 2024). Επιπλέον, τον Απρίλιο του 2023 αναμένεται να ξεκινήσει η παραγωγή του PlayStation 5 με το αποσπώμενο disc drive και το συγκεκριμένο μοντέλο λέγεται ότι θα φτάσει στα ράφια των καταστημάτων τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους.

Λέγεται ότι το τρέχον οικονομικό έτος ο στόχος της Sony είναι η πώληση 18 εκ. PS5, αριθμός που θα αυξηθεί κατά περίπου 70% την επόμενη χρονιά, με τις αποστολές στα καταστήματα να φτάνουν τα 30,5 εκ. Τα 12 εκ. κονσόλες που θα πουληθούν το προσεχές οικονομικό έτος θα είναι "προηγούμενα μοντέλα" PlayStation 5, η παραγωγή των οποίων θα σταματήσει στα τέλη του 2023.


Πιθανολογείται ότι με το αποσπώμενο disc drive, θα μειωθεί το κόστος παραγωγής του PlayStation 5. Στο εξής η εταιρεία θα κατασκευάζει ένα μόνο μοντέλο και αν κάποιος το επιθυμεί θα προσθέτει τον οπτικό δίσκο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*