Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ρεπορτάζ: Απαίτηση για κυκλοφορία time-limited trials παιχνιδιών του PlayStation που στοιχίζουν πάνω από €33

*
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Game Developer, τα studios που εργάζονται σε παιχνίδια για το PlayStation που κοστίζουν πάνω από €33 θα είναι στο εξής υποχρεωμένα να κυκλοφορούν time-limited trials διάρκειας τουλάχιστον δύο ωρών. Στη συνέχει αυτά θα περιλαμβάνονται στο Premium tier της συνδρομητικής υπηρεσίας PlayStation Plus, όπως αναφέρεται σε σχετικό update στο PlayStation developer portal. Η απαίτηση δεν θα υπάρχει για όσους τίτλους κοστίζουν κάτω από €33 ή για παιχνίδια του PlayStation VR. Η κυκλοφορία των trials θα μπορεί να πραγματοποιηθεί έως και τρεις μήνες μετά το λανσάρισμα ενός παιχνιδιού και θα παραμένουν στην υπηρεσία για το λιγότερο 12 μήνες. Ακόμα, η Sony Interactive Entertainment θα δέχεται και custom game demos αντί για time-limited game trials, ανά περίπτωση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*