Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Replaced: Καθυστερεί και πάλι και πάει για το 2025 το cyberpunk platformer

*
Το Replaced δεν θα κυκλοφορήσει τελικά μέσα στη χρονιά και πάει για το 2025, με την Sad Cat Studio να ανακοινώνει άλλη μια αλλαγή στα πλάνα της. Ο τίτλος ανήκει στην κατηγορία των 2.5 retro-futuristic sci-fi platformers και είναι από αυτά που καθυστέρησαν λόγω του πολέμου στην Ουκρανία.

Η ομάδα ανάπτυξης δήλωσε στα social media πως ο τίτλος πάει για το 2025, έτσι ώστε να μπορεί να διαβεβαιώσει ότι η προσφερόμενη ποιότητα θα είναι αυτή που περιμένουν οι fans. Συγκεκριμένα σημείωσε πως η ανάπτυξη του τίτλου ήταν από μόνη της μια πρόκληση και είναι όλοι χαρούμενοι που φτιάχνουν κάτι τόσο ξεχωριστό.




Το Replaced θα είναι στην Gamescom και η Sad Cat έχει δηλώσει πως θα έχει και κάτι «ιδιαίτερο» για όλους αργότερα μέσα στη βδομάδα. Στο λανσάρισμά του, το Replaced θα είναι διαθέσιμο σε PC, Xbox One και Xbox Series X/S, ενώ θα προσφερθεί και από την πρώτη στιγμή μέσα από το Xbox Game Pass.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*